Ацетил-L-карнитин ALC-ALCAR

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка ацетил л-карнитин, Acetyl L-carnitine за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

петък, 8 април 2016 г.

Widgets

Хранителни добавки Acetyl L-Carnitine или L-Carnitine

Acetyl L-Carnitine или L-Carnitine за отслабване 

Тези две хранителни добавки са две различни форми на една и съща аминокиселина, но л-карнитин и ацетил л-карнитин ​​работят по различен начин.След като поставихме на преден план основните разлики между л-карнитин и ацетил л-карнитин в предишната ни статия, тук ще разгледаме един от основните въпроси който тормози хората които искат да приемат хранителни добавки с Acetyl L-Carnitine или L-Carnitine. А именно коя от двете хранителни добавки да изберат.

Хранителни добавки с Ацетил л карнитин мнения за отслабване
Ацетил л-карнитин или л-карнитин

Хранителни добавки с  L-Carnitine течен или на таблетки помагат на тялото да конвертира мазнини в енергия, така че обикновено се използва от хора, които тренират и / или се опитват да намалят теглото си и да отслабнат. Хранителни добавки с Acetyl L-Carnitine са основно преработена форма на L-Carnitine, която може да премине през кръвно-мозъчната бариера, за да стимулира мозъка. Така че най-простия и бърз отговор на въпроса коя хранителна добавка да избера-обикновения л карнитин или ацетил л-карнитин е: Acetyl L-Carnitine е предпочитаната форма на хранителна добавка Carnitine за мозъка и подкрепа за нервната система, тъй като ацетилната група позволява на молекулата да преминава през кръвно-мозъчната бариера и по-лесно може да предвиди субстрат (ацетилни групи) за синтез на ацетилхолин-първичния невротрансмитер в мозъка. Хранителните добавки с Acetyl L-карнитин помагат за превръщането на мазнините в енергия, но много по-малко като "основна полза" от редовния л-карнитин. Това е като да кажеш, че ще ядеш портокал само заради приема на фибри (като това е едно от  предимствата на портокалите), но повечето хора го включват в храната си и заради съдържанието на витамин С, като това е по-разпространената полза в сравнение с другата . Като цяло, обаче, различните форми на хранителни добавки с карнитин от https://l-carnitine.bg/, които са на разположение (Acetyl L-Carnitine, л-карнитин фумарат, GPLC, л-карнитин тартарат, ArginoCarn) ще осигурят подкрепа за нервната система, сърдечно-съдовата система и мускулите; макар и специфичната форма на хранителната добавка да бъде по активна за определената функция, все пак ще получите обща подкрепа за всичките функции, независимо от формата която се съдържа в хранителни те добавки.

Обикновените хранителни добавки с L-Carnitine често се използва за отслабване и подпомагане на диетите при загуба на тегло.Те са основен арсенал в стаковете с хранителни добавки на всеки бодибилдер, тъй като те помагат да се мобилизират и използват мазнините от депата, като ги транспортират в митохондриите за изгаряне като енергиен източник.  

Може ли да приемаме хранителни добавки L-Carnitine и Acetyl L-Carnitine заедно? 


Този въпрос е съвсем логичен, Carnitine помага на тялото ви да изгаря мазнините за енергия, а Acetyl L-карнитин, може да помогне за засилване на паметта и концентрацията.Това обаче е най-първосигналния отговор, за който всеки се сеща. Но тук ще Ви дадем един джокер, който определено ще даде тласък на Вашите резултати в залата и извън нея независимо в какъв период от подготовката Ви се намирате.Да, със сигурност може да вземе хранителни добавки с Acetyl L-Carnitine и L-Carnitine в един и същи ден. Можете да вземете тези две форми на аминокиселината л-карнитин като хранителни добавки и заедно, без риск. Но различните форми на л-карнитин в хранителните добавки, ще имат много по-силно действие и ефект ако спазвате тези прости правила за прием на хранителните добавки.

Въпреки че дълго време бяхме свикнали да приемаме хранителни добавки с л карнитин само на гладно, 30 минути преди хранене или тренировка.Съвременните изследвания разгромиха тези твърдения, прочетете повече за прием на хранителни добавки с л-карнитни тук.Така че едно от най-добрите времена да се прием на л-карнитин е след тренировка, заедно с въглехидратите и протеина ,когато инсулиновите нива са високи, за да може да се натрупа количеството му в мускулите и организма по-лесно.Така той става по ефективен и действието му се засилва в дългосрочен план, но можете да го вземете по всяко друго време заедно с хранене с високо съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини през целия ден. Ако искате да направите коктейла от хранителни добавки най-ефективен за изчистване на мазнините добавете прием на ацетил л-карнитин с други хранителни добавки за отслабване и изгаряне на мазнини между храненията и преди тренировка.

Ето една ефективна стратегия, която работи добре и при двата периода за отслабване и изчистване на мазнините-орелефяване и при период на покачване на мускулна маса.Вземете 2-3 дози от хранителна добавка с ацетил л-карнитин, може и с други фет бърнъри за отслабване и изгаряне на мазнини съставки, без храна между основните хранения, на гладно!И добавете прием на 1 доза от л-карнитин или хранителни добавки с L- карнитин L-тартрат  след тренировка с протеиновия шейк и въглехидратите!Ще бъдете очаровани от резултатите, опитайте!Както виждате въпроса за Acetyl L-Carnitine или L-Carnitine измества епицентъра си и започва по скоро да клони към едновременно приемане на хранителните добавки разпределени правилно през деня.

Въпреки това, ако приемате хранителните добавки по отделно, ацетил л-карнитин е предпочитаната форма за подпомагане на паметта, тъй като ацетилната група преминава през кръвно-мозъчната бариера по-лесно. Въпреки че приема на двете форми хранителни добавки не само че не е проблем, но и е по ефективен, това може да не се хареса на всеки поради простата причина ,че се търси по ниска цена на хранителните добавки от гледна точка на дневния бюджет.Както сами сте се убедили хранителните добавки с Acetyl L-Carnitine  и л карнитин съвсем не са скъпи и са по джоба на всеки.Можете да ги откриете на най-ниски цени в l-carnitine.bg! Но ако все пак трябва да изберете само едната хранителна добавка, всъщност ще установите ,че Acetyl L-Carnitine прави всичко, което очакваме от L-Carnitine, плюс това ,че може да премине през кръвно-мозъчната бариера и да засили когнитивната функция, докато редовната форма в хранителните добавки с л-карнитин не го прави.Препоръчително е да се вземат хранителни добавки с ацетил л-карнитин сутринта, и преди тренировка, когато искате вашият мозък да бъде активен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар