Ацетил-L-карнитин ALC-ALCAR

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка ацетил л-карнитин, Acetyl L-carnitine за отслабване и изчистване на мазнините

Борд Меню

четвъртък, 3 март 2016 г.

Widgets

Ацетил л карнитин мнения

Сигурен съм ,че вече знаете къде са най-ниските цени на л карнитин, ако все още не сте разбрали, посетете бързо l-carnitine.bg!Там ще откриете най-добрите предложения към днешна дата на всички видове л карнитин за отслабване.А именно ацетил-л карнитин, течен-л карнитин, л-карнитин на таблетки и капсули, л карнитин на прах и л-карнитин гел. Днес ще ви представим едно от най атрактивните предложения.

Капсули ацетил л-карнитин (Alcar) за отслабване на Dymatize съдържат 500 мг и 25 мг витамин В1 (тиамин), който играе важна роля в метаболизма на въглехидратите и мазнините.Acetyl L-Carnitine (Alcar) от Dymatize може да се използва за по-нататъшно преобразуване на мазнините в енергия по време на тренировка.Acetyl L-карнитин е аминокиселина, която ще ви помогне и в период на покачване на мускулна маса, и в период на изгаряне на мазнини, като увеличава енергията и подобрява устойчивостта към мускулната умора. Тази добавка за отслабване е отлично диетично средство, тъй като има свойството да намали чувството на глад и слабост. За изгарянето на мазнини ацетил л- карнитин играе важна метаболитна роля като подобрява транспорта на мазнините в митохондриите, където те се изгарят за енергия.



Acetyl L-carnitine Dymatize подобрява вашата издръжливост и производителност.Чрез изгаряне на повече мазнини за енергия, тялото намалява консумацията на мускулния гликоген. Този процес, е свързан с намаляване на натрупването на млечна киселина в мускулите на тялото ,това може да забави мускулната умора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар